Boekhouder - Adviseur - Coach - Klankbord

Afspraak met of vraag aan een boekhouder

Wij bij Enjamajo hechten veel waarde aan een goede en snelle communicatie. We proberen zoveel mogelijk beschikbaar te zijn. Ook op de niet gebruikelijke momenten. Mocht direct contact of antwoord op een vraag niet mogelijk zijn of een reactie meer tijd nodig hebben dan laten we je dit direct weten. 

Op de meest onverwachte momenten kun je worden op gezadeld met een vraag op een probleem die je aan je boekhouder wil voorleggen. Enjamajo bied je verschillende mogelijkheden om contact met ons te zoeken. 

afspraak of vraag aan een boekhouder
Verscheidene mogelijkheden om een afspraak te maken of een vraag te stellen

Direct bellen

Telefoonnummer Jos de Vries – 06-54742651

Telefoonnummer Jacquinta de Vries – 06-25144493

Meld je aan als klant

Meld je vrijblijvend aan als klant. Er zitten nooit automatische verplichtingen aan het aanmelden als klant. We registreren alleen enkele contact gegevens zo dat we makkelijk met u kunnen communiceren. Het voordeel is dat we dan ook per Whatsapp of Messenger contact kunnen hebben. Wanneer je een vraag heb waar je snel een antwoord op nodig hebt wordt dat een stuk eenvoudiger.

Wil je toch eerst iets meer over ons weten? kijk dan op onze pagina’s Een goede boekhouder zoeken , De samenwerking met de klant of Kosten van een boekhouder. Kijk ook even op onze facebookpagina .

Stel je vraag

Het stellen van een vraag staat vrij. U hoeft hiervoor geen klant te zijn. Kan je je vraag lastig via een bericht stellen en ben je nog geen klant? plan dan online een afspraak in.

Plan een telefonische afspraak

Stelt u uw vraag liever mondeling of gaat het om een uitgebreid verhaal? Kies dan in onze agenda een moment waarop we tijd voor u vrijmaken. Wij trachten je zoveel mogelijk direct van een antwoord te voorzien. Kunnen we niet direct het antwoord geven dat u nodig hebt? Dan maken we een afspraak over hoe en wanneer we op uw vragen terugkomen.