Foto website Jos

Even voorstellen! Mijn naam is Jos de Vries (57) en ik ben de eigenaar van EnJaMaJo. Op 01-01-2013 ben ik begonnen met dit bedrijf. Al bijna 40 jaar is boekhouden mijn passie.

Naar bijna 30 jaar voor verschillende bazen te hebben gewerkt wilde ik meer met de ervaring die ik had opgebouwd. Het leek mij een goed idee om mijn ervaring te delen met ondernemers die voordeel van mijn ervaring zouden kunnen hebben.

Na in januari 2013 met 1 klant te zijn begonnen kan ik nu na 10 jaar meer dan 125 ondernemers bijstaan. Ik voel me sterk betrokken bij elke van de ruim 125 klanten. Ik ben er op gebrand om iedere vraag of opdracht snel en optimaal te verwerken.

Ik kan zeggen dat ik iedere werkdag met veel plezier begin en blij wordt van iedere nieuwe klant die zich meld.

Even voorstellen! Mijn naam is Jacquinta de Vries (23) en ik ben de dochter van Jos. Sinds 2017 ben ik al werkzaam binnen het bedrijf.

Dit was tijdens mijn studie tot bedrijfsadministrateur (Boekhouder) en werkte toen nog meer op de achtergrond, maar sinds 2019 runnen we dit bedrijf samen.

Tot op de dag van vandaag ben ik blij met de kans om samen te kunnen werken met mijn vader en elke keer weer wat nieuws te leren van hem over het vak. 

Foto website Jacquinta

Nu al nieuwsgierig?

Kijk dan via deze link naar onze presentatievideo