Als ondernemer heb je andere prioriteiteiten en heb je vaak de focus meer op het bedrijf zelf dan op het bijhouden van een boekhouding en andere randzaken.

Desalniettemin dragen het hebben van een goede boekhouding en je zaken op orde hebben bij aan een effectieve onderneming.                                                               

Bij Enjamajo kunnen we op meerdere gebieden jou als ondernemer bijstaan. Jij bepaaldt zelf wat wij voor jou doen en wat je zelf kan/wil doen!                                                                                                                               

Hieronder zult u  een aantal van onze algemene diensten kunnen vinden.  Mocht u nou benieuwd zijn naar wat de werkzaamheden van onze diensten nou precies inhouden kijk dan onderaan bij meer informatie.

Heeft u nou wat anders waar wij misschien bij kunnen helpen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Verzorgen administratie
Onze richtlijn is dat de ondernemer eigenlijk zoveel mogelijk zelf doet aan zijn boekhouding. Zo heeft u zelf ook inzage wat er financieel gebeurd en dan komen wij alleen aan het eind van het jaar aan zet bij de controle. Maar als u liever heeft dat wij de boekhouding verzorgen is dat ook mogelijk. Het enige wat u dan hoeft te doen is het netjes aanleveren van de financiële stukken op papier of het liefst online en dan zorgen wij er voor dat ze verwerkt worden.
Adviseren
Je hebt vast wel eens te maken met (financiële) vraagstukken waar je het antwoord niet direct op hebt of kunt vinden. Wij bij Enjamajo duiken hier graag voor jou in en geven jou graag een passend advies om deze kwestie af te handelen
Fiscale aangiftes
Je aangiftes altijd optijd ingeleverd? Wij bij Enjamajo houden jou als klant goed op de hoogte wanneer je uw aangiftes ingediend moet hebben. Wij helpen je dan ook graag bij het verzorgen van al uw aangiftes. Denk hierbij aan btw, Loon-, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Al uw aangiftes ingevuld en gecontroleerd door ons en met uw akkoord zenden we ze in.
Jaarrekeningen
Jaarlijks wanneer de boekhouding compleet en gecontroleerd is kunnen wij voor jou alle cijfers via een slim, online programma in een overzicht zetten zodat jij als ondernemer inzicht kunt krijgen in de financiële situatie van het bedrijf van het afgelopen jaar. Het is niet van belang om deze jaarlijks te hebben, maar wanneer jij als klant aangeeft deze te willen hebben maken wij er binnen een paar uur één voor jou.
Salarisadministratie
Heeft u personeel in dienst? Dan betaal je salaris. Bij het in dienst hebben van personeel komen er allemaal verschillende dingen kijken, zoals loonstroken maken en loonaangifte doen. Bespaar jezelf de moeite en kans op fouten door het aan ons uit te besteden. Via het handige salarisprogramma NMBRS hebben wij namelijk een hoop CAO modellen en functies tot onze beschikking om de salarisadministratie elke maand eenvoudig te laten verlopen
Overige dienstverlening
Wij zijn er niet alleen om administratieve taken uit te voeren of advies te geven. Maar wij zijn er ook daar voor wanneer er begeleiding nodig is of wanneer u als bedrijf hulp nodig heeft bij leveringswerkzaamheden.
Vorige slide
Volgende slide
Scroll naar boven