Wie zijn wij bij Enjamajo en waar staan wij voor?

Enjamajo heeft het streven zoveel mogelijk ondernemers te ondersteunen bij het verwerken van hun administratie en de overige vraagstukken die op het pad komen van een ondernemer.

Enjamajo heeft met drie FTE en ruim 40 jaar ervaring de tijd en kennis om iedere onderneming de ondersteuning te geven die hij nodig heeft.

Dit kan als vraagbaak of klankbord bij een startende ondernemer maar ook als beleidsbepaler of adviseur bij een gevestigde ondernemer die keuzes moet maken met grote invloed.

De bijdrage van Enjamajo is altijd een samenspel met de ondernemer.

Onze bijdrage begint al op het moment dat de ondernemer aangeeft onze ondersteuning te willen.

De ondernemer is pas in staat om de juiste beslissingen te nemen en de risico’s en successen van zijn onderneming als hij op de hoogte is wat de situatie bij zijn onderneming is en wat de spelregels zijn.

Enjamajo hanteert een flexibele benadering van zijn klanten.

De ene ondernemer is goed gedisciplineerd en goed met cijfers. De andere ondernemer loopt zichzelf voorbij en heeft moeite om administratieve zaken goed te regelen.

Bij de eerste ondernemer voeren we alleen periodiek een controle uit en bij de tweede ondernemer nemen we al het administratief werk uit handen.

Het ultieme doel is iedere ondernemer op zijn eigen manier het maximale profijt en plezier uit zijn onderneming te laten halen.

Scroll naar boven