Software pakketten

Wij van Enjamajo hebben zo onze voorkeuren van diverse software pakketten waar we het liefst mee werken.

Deze pakketten zijn dan ook bij ons af te sluiten tegen een lager tarief dan wanneer je ze zelf aanschaft bij de software leverancier.

Dat betekent echter niet dat we niet overweg kunnen met elk ander pakket. We laten het wel werken!

E-BOEKHOUDEN

Een van onze favoriete! E-boekhouden is een eenvoudig boekhoudprogramma waar je kunt beschikken over een facturatiemodule of boekhoudmodule. Met de boekhoudmodule ben je tot allebei in staat. Boekhouden in E-boekhouden was nog nooit zo simpel. Je kunt er zelfs via de app op je telefoon altijd bij en zelfs bonnen/facturen direct naar uploaden. Zo raak je ze nooit meer kwijt. 

SNELSTART

Nog een favoriet van ons! Boekhouden in Snelstart kan snel en eenvoudig. Je kunt er alleen de simpele administratieve dingen verwerken, maar je kunt het zelf zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. 

Hier bedoelen we mee dat je met Snelstart veel opties hebt, zoals het toevoegen van artikelen die je maakt tot orders maken etc. 

Met Snelstart heb je wel altijd en overal inzicht in je financiële situatie. Boekhouden was nog nooit zo makkelijk. 

EXACT ONLINE

Boekhouden met Exact Online zorgt voor een goede basis voor je bedrijf. We gebruiken Exact online voor je online administratie. Alles is geautomatiseerd, online, je data zijn goed beveiligd en je hebt toegang tot overzichtelijke rapportages van jouw inkomsten en uitgaven. 

ZENVOICES

Zenvoices wordtgebruikt voor het automatiseren van factuurverwerking. Het is een eenvoudig programma waarbij je facturen handmatig of door middel van mailen kunt uploaden. 

 Door het herkennings- en machine learning technologie  wordt de factuur automatisch verwerkt. Het enige wat wij hoeven te doen is de gegevens controleren en het exporteren naar de boekhouding.

Zo is het ook mogelijk om via Zenvoices betalingen te doen en de openstaande posten te bewaken en dan is er nog wel meer dat je kan doen via dit programma. 

Wij zijn ook thuis in de volgende programma’s

Scroll naar boven