Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Enjamajo
Average rating:  
 3 reviews
 by Bart

De toppers die bij EnJaMaJo werken weten echt waar ze het over hebben! Ze denken graag met je mee, kijken naar oplossingen en je hoeft maar te bellen en je hebt gelijk antwoord. Heel blij met EnJaMaJo als administratieve coach en zou deze echt aanbevelen!

 by Rosanna

Heel blij met EnJaMaJo! Als ik ergens vragen over heb of er niet uit kom hoef ik maar te bellen en ik heb een antwoord. Ze helpen snel en goed, denken met je mee en geven adviezen waar je echt iets aan hebt. Heel blij met jullie !!

 by Hiva Nerway

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Enjamajo. Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering. Hij neemt de tijd om mijn specifieke situatie te begrijpen en biedt aandacht aan elk detail. Dit zorgt ervoor dat ik altijd het gevoel heb dat mijn financiën in goede handen zijn.

Daarnaast is Jos uiterst eerlijk en betrouwbaar. Hij biedt transparant advies en zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de financiële stand van zaken. Dit geeft mij een groot gevoel van vertrouwen.

Ook ben ik onder de indruk van de snelheid en efficiëntie waarmee hij werkt. Alle vragen en verzoeken worden snel en adequaat afgehandeld, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over deadlines.

Al met al kan ik mijn boekhouder van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke financiële begeleiding.

Scroll naar boven