Boekhouder - Adviseur - Coach - Klankbord

Klantbeoordelingen

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Jouw beoordeling

Fijne en betrouwbare boekhouder

Rated 5 out of 5
16 januari 2022

Erg fijne boekhouder, altijd bereikbaar. Geen wacht tijden, altijd alles op tijd af, echt een aanrader!

Jila Adnan

Pro-actief, geeft niet op en geeft hele goede begeleiding

Rated 5 out of 5
11 januari 2022

Ik houd niet van boekhouden, raak alles kwijt en raak altijd beetje in paniek zodra de deadline nadert. Jos blijft kalm en rustig en werkt gestaag door en dan komt het allemaal toch weer goed en ook op tijd! Petje af!

marina

top

Rated 5 out of 5
9 januari 2022

Sinds vorig jaar klant bij Enjamajo, weet uit mijn chaotische half vragen nog antwoordt te geven. Antwoordt snel en duidelijk. Een aanrader

Joke van Dijk

Beoordeling EnJaMaJo

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

EnJaMaJo staat altijd voor mij klaar, is altijd bereikbaar en geeft vrijwel direct antwoord op mijn vragen. Kan zelfs via WhatsApp vragen stellen en zij antwoorden hier direct op. Ze verlenen goede service, zijn klantgericht en verstaan hun vak. Ga zo door.

VOA-4U vastgoedonderhoud (Jack Feringa)

Uitstekend en betrouwbaar!

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Al enkele jaren hebben we een fijne samenwerking met Jos! Korte lijntjes qua communicatie en altijd een snelle en heldere oplossing.
Zeker een aanrader.

Flowbo - Floris

Goede begeleiding.

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Wij zijn erg tevreden en kunnen altijd met vragen bij hem terecht.
Wij willen dit bedrijf zeker aanraden.

Marian Kwint

Goed en betrouwbaar boekhouderskantoor

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Na in augustus 2016 gestart te zijn met ons bedrijf zijn wij vanaf dag 1 bij Jos met onze boekhouding.
Hij helpt altijd waar kan en als hij het even niet weet gaat hij dat ook uitzoeken om toch tot een antwoord te komen
Berichtjes die gestuurd worden krijgen ook snel antwoord.
Perfect en betrouwbaar kantoor !

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Klaas

Zoals het hoort te zijn

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Gewoon zoals het hoort te zijn. Altijd bereikbaar en verricht de werkzaamheden tijdig en secuur. Ze zijn goed op de hoogte van de actuele regels/kennis. Heb je een prangende vraag, dan kun je ze gewoon appen. Alles bij elkaar genomen; een zeer fijn bedrijf.

Quint Infra

Goede boekhouder die altijd meedenkt !

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Vanaf dag 1 dat wij ons bedrijf zijn gestart in augustus 2016 is Jos met zijn bedrijf onze boekhouder. Is altijd bereikbaar en weet altijd te antwoorden op je vraag.
Wanneer hij iets even niet weet , blijft hij zoeken tot wel een passend antwoord.
Goed en betrouwbaar boekhouder !

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Klaas

Goud

Rated 5 out of 5
3 januari 2022

Punctueel, betrouwbaar, eerlijk, kennis van zaken.

Mc techniek
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%